Wethouder Liesbeth Vos ontvangt het eerste jaarverslag van de Adviesraad Sociaal Domein gemeente Oldebroek uit handen van Reint Scholten.
Volledig scherm
Wethouder Liesbeth Vos ontvangt het eerste jaarverslag van de Adviesraad Sociaal Domein gemeente Oldebroek uit handen van Reint Scholten.

Eerste jaarverslag Adviesraad Sociaal Domein Oldebroek

OLDEBROEK - De Adviesraad Sociaal Domein heeft tijdens de laatste vergadering voor de zomervakantie haar eerste jaarverslag aangeboden aan wethouder Liesbeth Vos.

Het jaarverslag 2015 is een compleet overzicht van alle uitgebrachte adviezen binnen het sociaal domein van de gemeente Oldebroek. Na de zomervakantie wordt het jaarverslag aangeboden aan de raadscommissie samenleving. Het jaarverslag gaat samen met een aanbiedingsbrief, waarin een leeswijzer staat en de oorsprong van deze adviesraad wordt uitgelegd. Wethouder Vos complimenteerde de adviesraad met het resultaat.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: