Eten bestellen bij de Foodtruck
Volledig scherm
Eten bestellen bij de Foodtruck © Erik Wooldrik

Foodtruck Festival komt naar Deventer

DEVENTER - Het Foodtruck Festival Stoer Voer komt na een succesvolle eerste editie vorig jaar in Hengelo deze maand naar Deventer.

De 25 foodtrucks rijden vrijdag 17 juni de stad binnen om te parkeren in het Rijsterborgherpark. Daar zorgen ze tot en met zondag voor een festival vol met biologisch en duurzaam eten en drinken. In de keukentjes van de trucks worden onder meer frozen yoghurt, hotdogs, Holy Pasta en biologische ‘geflipte’ kip bereid. Ook is er een artiestenpodium met diverse optredens, een streekmarkt en workshops over lokaal geproduceerde producten. Voor de kinderen is een Kids area ingericht. Het festival is op vrijdag van 16.00 tot middernacht, op zaterdag van 12.00 tot middernacht en op zondag van 16.00 tot 22.00 uur.

Na het weekend rijden de trucks door naar Enschede om daar in het weekend van 25 en 26 juni een Stoer Voer festival te verzorgen. De Stoer Voertoer wordt afgesloten met een festival in Hengelo op 1, 2 en 3 juni.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: