Damesteam Idunn in actie op de wateren bij Urk
Volledig scherm
Damesteam Idunn in actie op de wateren bij Urk © Rino Visser

Gratis introductiecursus sloeproeien

DEVENTER - Wie een kijkje wil nemen bij één van de grootste sloeproeiverenigingen van Nederland kan in juli en augustus meedoen aan een gratis vierdelige introductiecursus bij Daventre Portu in Deventer.

Op zondag 12, 19 en 26 juni en 3 juli gaat de introductiesloep onder begeleiding van een ervaren stuurman de Zandweerdse Plas bij de Jachthaven op. Deelnemers zijn na afloop van de cursus ervaren genoeg om desgewenst in te stappen bij een van de roeiteams die wekelijks op de IJssel trainen.

Bij de vereniging roeien recreatieteams maar ook meer competitiegerichte teams die deelnemen aan wedstrijden of zelfs bij de landelijke top roeien. Aanmelden via info@daventreportu.nl en meer informatie op www.daventreportu.nl. Daventre Portu is aangesloten bij Rechtop!

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: