Volledig scherm

Vogels kijken vanuit de vogelobservatiehut

DEN NUL - Vogelliefhebbers kunnen op woensdag 19 oktober op pad met de IJsselnatuurgids van Staatsbosbeheer naar de vogelobservatiehut in de Duursche Waarden.

De twee uur durende wandeling begint om 14.00 uur bij de balie van het Infocentrum IJssel Den Nul (Rijksstraatweg 109, Olst) en eindigt daar ook weer om 16.00 uur. De IJsselnatuurgids wandelt met u naar de vogelobservatiehut in de Duursche Waarden. Onderweg vertelt de gids van alles over het gebied en over de planten en dieren die hier leven. Aanmelden voor deze wandeling is niet nodig. De kosten bedragen 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor meer informatie over de wandeling neem contact op met het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. Tel: 0548-612711. Tip: Trek waterdichte schoenen of laarzen aan en neem een verrekijker mee.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: