Volledig scherm

Voorinschrijving Oranjeloop in Nieuwleusen geopend

NIEUWLEUSEN – De voorinschrijving voor de Oranjeloop in Nieuwleusen op 27 augustus - de zaterdag vóór de Oranjefeesten - is geopend.

Inschrijven kan via de website van loopgroep AG '85, die het evenement samen met Comité Unicef Nieuwleusen organiseert.

De Oranjeloop start om 14.00 uur met de Unicef Kidsrun, een sponsorloop voor leerlingen van de basisscholen uit Nieuwleusen. Met de enthousiaste Henk Borgmeijer als speaker zullen de kinderen in een uur zoveel mogelijk rondjes proberen te lopen op een parcours van ongeveer 400 meter. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan Unicef. De kinderen hebben inmiddels een clinic hardlopen gevolgd tijdens de gymlessen en hebben de Unicef- sponsorenvelop ontvangen.

De wedstrijden beginnen om 15.15 uur met de afstanden voor de jeugd. De jeugd tot en met 12 jaar loopt de Payned Jeugdrun 1 mijl (1,6 km) en de jeugd van 13 tot en met 16 jaar loopt de Schagen Infra Jeugdrun 2 mijl (3,2 km).

Om 16.00 uur is de start van de GAP Run over 5 km. Om 17.00 uur starten de deelnemers aan de Bos Bedden Run van 10 km. Start en finish zijn aan de Bosmansweg ter hoogte van het evenemententerrein. De speaker bij de wedstrijden is Herman Weening.

Meer informatie op de website.

www.ag85.nl

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: